Carolins träning

Bästa September!!

11 september, 2013 | Kommentera (0)

September måste vara den absolut mest hektiska månaden för mig, tätt följt av januari.. Så KUL! Veckan som var och veckan som är- FULL RULLE från morgon till kväll- Non Stop 😀

Tjejmilenhelgen var ju ett synnerligen roligt äventyr även detta år. Allt var skitkul utom just löpningen 😀

Bästa tänkbara sällskap och jag drabbades som vanligt av “komma först Djävulen”. Full fart från början till slut. Tyvärr var jag slut före loppet…men som man brukar säga- är du slut finns ytterligare 30 procent kvar. Det var de procenten jag använde sista 2,5 km 😉

Min största bedrift under helgen var helt klart att baxa ut bilen från en igenbommad parkering. Mina härliga löparvänner skyddade bilen med sitt eget kött och vi gled emellan bommarna med ca 2cm marginal. Min högt älskade make skulle fått ett slaganfall om han såg vad som skedde..!

bild-273

I gårkväll var det dessutom kursstart för höstens första Kom i Form kurs. Drygt 30 deltagare med skiftande bakgrund och olika mål i sikte. Det ska bli såå kul att följa dem under hösten. Att “komma i form” betyder så mycket och det är följaktligen en hel del som vi kommer avhandla under veckorna som kommer…

bild-274

Dagarna fylls just nu av PTpass, massager, instruktioner, kurser, kostrådgivning, föreläsningar och planering inför alla uppgifter- Jag njuter för fullt 🙂

I kväll bär det av till hufvudstaden igen- PT konvent på Personal Training School. Ny inspiration och nya kunskaper behöver även jag 😉

Det och Sömn, Bra Mat och Egen Träning är det jag behöver för att hålla mig i form heeela hösten.

Min batteriladdning i dag?

1.Sova till jag vaknade av mig själv, inte så länge iof men känslan av att slippa klockan är härlig.

2. Löpning! Kolla in miljön. Det finns så mycket vackert bara man har vett att tittar efter 😉

bild-275

 

 

 

Postad: 11 september, 2013 Av: Carolins träning Kategori: familj, föreläsningar, Hälsa, Kondition, Kost, Löpning, Motivation, Okategoriserade, Personlig Träning, styrka, Styrketräning, Tankar, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)