Carolins träning

Bästa boktipset

15 september, 2013 | Kommentera (0)

Trots att min arbetsplats är på gymmet så jag gillar träning som går att göra vart som helst och när som helst. Att jag gillar att se möjligheter istället för hinder hoppas jag att jag lyckats förmedla. Att jag ogillar ursäkter som- jag har inte tid/inte råd är sen gammalt. Paolos Träningsbibel lämnar inte rum för några ursäkter 😀

“En kvart om dagen” kan locka några men med lite mer insikt förstår man att det krävs lite mer än så…

Oneliners, snygga bilder, massor med bra övningar med varierad svårighetsgrad och ett gäng färdiga pass att ta sig an. Inga direkta redskap krävs förutom den egna kroppen- I love it!

Men som Paolo skriver- det går inte att läsa sig i form, slutsnackat. Ner på golvet, sluta mysträna och lär dig gilla mjölksyra 😀

Precis vad jag gjorde nu på morgonen men jag använde gräsmatta istället för golv. Helt fantastiskt vad lite nya och nygamla övningar i olika kombinationer, reps och tempo kan köra slut på en hyfsat vältränad tant 😀

Har hört att man ska behandla sin nästa som sig själv- MOHAHAHAHA! Beware alla nästor där ute… det blir en tuff höst 😉

bild-277

Jag undrar så smått…om detta är Bibeln- Vem är då Paolo Roberto…?

Postad: 15 september, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kondition, Kost, Motivation, Okategoriserade, smidighet, styrka, Tips, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)