Carolins träning

Fulyoga-ett sommarprojekt som verkar hålla i sig..

19 september, 2013 | Kommentera (0)

För 7-8 år sedan gick jag på en hel del yogaklasser. Jag fixade mig till och med en privatlärare… Min BFF som kallar sig Angel är, förutom konstnär, även en riktig Yoga Goddess (för övrigt hon som kallade mig äppelkäck med en fnysning härom dagen..)

Jag gillar det fysiska med yoga men när det blir för mycket “Ahooomh”, djupandingar och fräsande näsor backar jag. Jag är inte där… än..

I somras plockade jag fram en gammal yogabok jag hade hemma och började köra lite fulyoga i trädgården och kunde raskt konstatera att det är kanske inte riktigt min grej..

Smidig vill jag vara, kroppskontroll vill jag ha och så länge det inte tar tid från annan träning vill jag kunna behärska en del av yogan i alla fall. Till skillnad från när jag började med yoga förra gången märker jag att min övriga träning under dessa år gjort mig betydligt mer stabil och balanserad…ja, då menar jag bara fysiskt 😉

Köpte ytterligare en yogabok (Yogans Anatomi) och bad BFF aka Angel aka Yoga Goddess om ett lämpligt 30min program med fokus på styrka och balans- inte avslappning och “Ahoomh”

bild-285

Superseriös satsning som ni ser- Pudelrock i öronen och instagrammar under tiden 😀

Målet är dock som flickan nedan visar…

bild-284

Mål är fel ord. Då jag icke formulerat någon handlingsplan för att nå detta mål får det kallas blott en önskan…

Yogans Anatomi, bra bok. Kanske inte så inspirerande men med mycket fakta och även kontraindikationer, alla övningar är inte bra för alla..

Vill man ha snygga yogabilder ska man följa Annelie Pompe på instagram ( @annelieadventures) – Sann inspiration 😀

Vill man veta mer om den fnysande konstnären / Yoga Goddess klickar man in på artbyangel.se

 

Postad: 19 september, 2013 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Hälsa, Motivation, Okategoriserade, smidighet, Stretch, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)