Carolins träning

Husguden Paolo Roberto på besök..

3 oktober, 2013 | Kommentera (2)

Inte nog med att gårdagen började med vacker soluppgång och med fantastisk skogslöpning,  den fortsatte att vara en helt oootrolig onsdag.

När jag är fullt upptagen med en gyminstruktion ser jag helt plötsligt Paolo Roberto stå och hoppa upp och ner framför spegeln- HUSGUDEN!!  Det var ju bara till att släppa allt man hade för händerna och stövla fram och betyga sin vördnad 😀

Nu var det inte mig han kom för att träffa utan ett föreläsningsuppdrag på orten som gjorde att han hade vägarna förbi. Han tog sig dock tid att både snacka träning, dela ut pastarecept och snudd på sparka en kund i huvudet 😀

Hon återhämtade sig raskt från chocken men de där nya övningarna som hon och jag gick igenom får vi nog repetera vid ett senare tillfälle…

“Jag kör ett lätt pass idag” sa han och gick i väg….på händerna… 😮

Han är en mästare på övningar som görs med egna kroppen som vikt och ja, ni vet ju- sådana övningar är mina favoriter. Fick en del tips på hur jag ska förbättra mina handstands och inspiration till ett helt gäng andra övningar 😀

bild-297

Nya utmaningar på gång både för mig själv och mina klienter 😉

Vi ägnade en stund åt att gemensamt spy lite över alla galna dieter och även om jag själv inte är någon pastafantast har vi i övrigt väldigt lika åsikter när det gäller kost och träning. Ät bra mat och träna hårt- enkelt 😀

bild-298

Jodåsåatte…Nu är det bestämt- jag har en ny BFF 😀 Sorry Angel, men du har blivit varnad…

 

 

Postad: 3 oktober, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Kondition, Kost, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Husguden Paolo Roberto på besök..

  1. Malin skrev den

    Handstands….Tips!!! Utan stöd förstås:)

    • Carolins träning skrev den

      Ojoj, den är inte lätt den. Tipset är att först jobba mot ett stöd, bäst är om stödet är en kompis som kan flytta på sig när man är redo. Mycket bålstyrka, balans och mod skulle jag vilja säga. Måste se till att öva ordentligt själv 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)