Carolins träning

Laddad för galna veckor

6 oktober, 2013 | Kommentera (0)

Hujedamej! Denna helg har gått åt till att ladda inför kommande tuffa och galet roliga veckor 😀

Nu i veckan som kommer har jag ett helt gäng föreläsningar för vitt skilda åhörare- KUL! Ny Kom i Form kurs är på gång och nya PTklienter att träffa. Det kryddar vi med nya medlemmar på gymmet, massagekunder och annat smått och gott. Tolv dagar till nästa lediga dag… Jag säger som Petter- Det går bra nu 😀

Hur jag laddar? Jag förbereder mina föreläsningar (mentalt redo), ser till att det finns matlådor så att det räcker (planering är tricket) eftermiddagslurar i soffan (återhämtning de luxe) och så mycket utomhusträning som det bara går (bäst av allt).

Fulltecknad kalender? Det är då egen träning är som viktigast. Det gäller bara att planera in träningen i schemat. Att tänka “jag klämmer in träningen när jag får en lucka” – sorry men då blir det inte mycket tränat. Och hur bra presterar man när batterierna är helt tomma? Inget vidare va? 😉

Träning är i sanning den absolut bästa batteriladdaren och den absolut bästa humörshöjaren som finns 😀

 

bild-299

Postad: 6 oktober, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Jobb, Klienter, Kondition, Kost, Motivation, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)