Carolins träning

SJ som i Starkt Jobbat

8 oktober, 2013 | Kommentera (0)

Min arbetsplats, e3 Träning & Hälsa, ligger på en väldigt lämplig plats- mitt på centralstationen vid en av landets större järnvägsknutar. Det är många människor som passerar metropolen Nässjö varje dag och många som arbetar med järnvägen på olika sätt. En del av alla dessa människor har redan fattat vitsen med att träna och en hel del gör det hos oss 🙂

Under veckan ska jag träffa alla SJs anställda på orten för att prata lite kost och träning och försöka förbereda dem för vad som komma skall 😀

Det är nämligen så att jag fått förmånen att hålla ett gäng föreläsningar och kurser för just dessa SJanställda. En friskvårdssatsning som ska få SJ att bli starkare, friskare, piggare och ja ni vet- alla de där fördelarna som träning och en sund kosthållning ger. Mer energi på jobbet OCH på fritiden.

Mitt jobb den här veckan handlar mest om att inspirera dem att ta det första steget mot nya sunda vanor. Håll tummarna för att jag lyckas 😀

orange pek

 

Postad: 8 oktober, 2013 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Fritid, Hälsa, Jobb, Kondition, Kost, Motivation, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)