Carolins träning

Världens bästa…

13 oktober, 2013 | Kommentera (0)

…jobb, det har jag 😀

Jag försöker i mesta möjliga mån att vara ledig i alla fall på lördagar. I går blev dock lite jobb. Redan i våras fick jag en beställning Smålands Idrotten att föreläsa om “Mat för resultat- kostens betydelse för prestationen”. 09:00 en lördagsmorgon och närmare 60 pers dyker upp 🙂

Att föreläsa är nog den absolut roligaste delen i mitt jobb. Träffa nya människor med olika erfarenheter, frågor och åsikter- störtkul! Extra roligt med denna föreläsning var just att det för en gångs skull inte var fokus på viktminskning utan prestation. Använd maten som ett viktigt och effektivt redskap att få resultat är ett hett tips för alla idrottsklubbar därute, oavsett idrott. All träning är nedbrytande och därför är återhämtningen extremt viktig. Återhämtning i form av MAT och vila.

Ingen vilodag för mig i dag dock- fullbokad fram till kvällen med att träffa nya Kom i Form kursare. Första mötet med en person på ett eller annat sätt bestämt sig för att det är dags för en livstilsförändring, det är spännande ! Det är nog också det absolut roligaste med mitt jobb när jag tänker efter 😉

Njut av söndagen! Njut av hösten! Känns det lite kallt och ruggigt? Röra på er! Nu behöver man inte ens höja blicken för att se allt det vackra- Knallgult är dagens kamouflagefärg 😀

bild-302

Postad: 13 oktober, 2013 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Hälsa, Jobb, Klienter, Kost, Motivation, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)