Carolins träning

Spännande, hedrande och vansinnigt roligt..

22 oktober, 2013 | Kommentera (0)

En beskrivning av en måndag i oktober 🙂

Jag har nämligen fått det hedersamma uppdraget att medverka i Personal Training Schools fokusgrupp. Vi är en skara på 14 stycken PTs från olika delar av landet blivit ombedda att bidra med våra synpunkter på bla nya utbildningar. Detta var första träffen och det kommer mera… Det är sannerligen en förmån att få tillbringa tid och dela tankar och idéer med dessa proffsiga och urhäftiga personer 🙂

Som vanligt var det inte bara snack utan även träning på schemat. Fick med mig lite nya idéer som kommer prövas på min omgivning inom kort 😉

Full av ny energi fick jag tyvärr avvika tidigare än övriga… Eller tyvärr är helt fel ord! Anledningen till att jag var tvungen att dra tidigt var att det var kursstart för höstens andra Kom i Form kurs i går kväll. STÖRTKUL! Ännu ett härligt gäng som ska bli så kul att följa 😀

Första kurstillfället handlar mycket om vikten av att sätta SMARTA mål och att göra en handlingsplan för att lyckas. En del såg nästan lite chockade ut “Handlingsplan? Smarta mål? Vill ju bara börja träna lite” såg de ut att tänka. Att börja träna och äta sunt är inget svårt- det svåra är att fortsätta med de sunda vanorna. Det handlar om att coacha sig själv för att kunna lyckas.

Ni har väl inte glömt? Ett mål hur smart det än må vara är bara en önskan om man inte har en handlingsplan för att nå dit… Värt att tänka på när regnet smattrar och mörkret kommer allt tidigare…

MÅL-HANDLINGSPLAN-RESULTAT eller jag-vet-jag-vill-men-orkar-inte?  Valet är ditt 😉

bild-305

Den här bilden får man tolka hur man vill- Ensam och trött i hörnet omsprungen av alla med ett SMART mål och handlingsplan?  NÄ, inte du inte 😉

Postad: 22 oktober, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Mentalt, Motivation, Personlig Träning, styrka, Styrketräning, Tankar, Träning | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)