Carolins träning

#TBT ThrowBack Thursday

24 oktober, 2013 | Kommentera (1)

Att titta tillbaka i tiden kan vara både roligt och vemodigt, pinsamt och sporrande. Jag tillhör inte dem som tycker att allt var bättre förr. Personligen tycker jag att livet blir bara bättre och bättre. Man lär av sina misstag och man blir klokare och klokare 😉

I morse satt jag med morgonkaffet och lyssnade på hur regnet vräkte ner på altantaket. Funderade på hur många meters löpning det skulle bli annan jag blev helt genomblöt. Kom fram till att det inte var nåt speciellt uppmuntrande  att fundera på. Slutade genast med det och började istället tänka tillbaka- TBT Throw Back Thursday 🙂

bild-306

För 4 månader sen såg det ut så här efter morgonträningen- Svettigt, mjölksyran hade sprutat i takt med endorfinerna, solen sken och jasminbusken blommade. Till och med underbettet satt på plats.

Hur blev det då med morgonträningen idag?

Svettigt, mjölksyran sprutade i takt med endorfinerna, det slutade regna och solen tittade fram, underbettet satt där det skulle, det var egentligen bara den där jasminbusken som inte höll måttet 😀

Häftigt va?!

Det häftigaste av allt- om ynka 8 månader blommar den där jasminbusken igen!

Tiden går fort när man har roligt. 8 månader lär rusa iväg om vi ser till att fylla dem med svett, mjölksyra, endorfiner och lite solsken om vi har tur. Sånt där som är riktigt kul ni vet. Jag kallar det träningsglädje 😀

Postad: 24 oktober, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Kondition, Mentalt, Motivation, Tankar, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

#TBT ThrowBack Thursday

  1. Katrine skrev den

    Äsch, låt det bara gå två månader framåt så svajar palmerna och sanden är alldeles ljummen 😛 På Jamaica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)