Carolins träning

En riktig kämpe!

31 oktober, 2013 | Kommentera (2)

Vissa människor man möter gör större intryck än andra – Therese är en sån 🙂

I somras anlitade hon mig som PT. Vi körde alltså igång då många andra trappar ner på sin träning och trappar upp på lata dagar, grillkvällar och ros´e vin 😉

Upp som en sol, ner som en pannkaka är inte Therese melodi. Fullt medveten om att allt börjar i huvudet, tog hon ett steg i taget. La till en god vana, tog bort en dålig. Träningen började på en lugn nivå (kanske hon inte riktigt tyckte då..) och har ökat i takt med hennes framsteg.

 

therses 1

Och vilka framsteg sen! 10 kg lättare, mer muskler, bra mycket mindre fett, koordinationsförmåga, balans och kondition har förbättrats nåt helt makalöst!

Det har inte varit lätt- tid, svett, envishet, ett pannben som få det har hon den där Therese! I bland sviktar modet även hos den starkaste men hon har kämpat vidare även när det känts tungt. Även en del blod och tårar har spillts då jag (helt oavsiktligt) råkade slänga en 4kg medicinboll mitt i plytet på henne härom veckan. Hon reste sig även från det och körde på- en riktig kämpe!

therses 2

Hon är klok som en bok, har en syn på livet som få och lämnar efter sig oneliners som framkallar både gapskratt och eftertanke.

Det har varit en helt fantastik erfarenhet att få vara en del av hennes resa. Resan är inte slut än och jag tänker inte sluta vara hennes “reskamrat”. För en kamrat rikare har jag blivit 😀

 

 

Postad: 31 oktober, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Klienter, konditionsträning, Kost, Motivation, Okategoriserade, Personlig Träning, styrka, Styrketräning, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

En riktig kämpe!

  1. JLMS skrev den

    Man blir tårögd när man läser detta..Grymt bra jobbat 🙂
    Gjorde min dag när jag läste detta 🙂

    • Carolins träning skrev den

      Ja, hon är verkligen helgrym! Och jag är så tacksam över att få vara med på ett hörn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)