Carolins träning

I med- och motvind…

3 november, 2013 | Kommentera (0)

Visst är det märkligt det där med vinden- har man den i ryggen känns den knappt men så fort man vänder ansikten mot den känns det som stormbyar.  Så kändes det under löprundan idag. Med ben märkta av gårdagens mördarcirkelpass kändes det förvånansvärt lätt att springa ända tills vägen svängde…mina lätt flygande ben blev helt plötsligt tunga…mycket tunga. Och sen kom regnet.

Vad göra?

Gnälla över vädret och träningsvärk och vända hem eller fram med underkäken och tänka “ju tuffare pass desto härligare känsla efteråt” ? Jag gjorde givetvis det sistnämnda. Att gnälla hjälper nämligen ytterst sällan, vad saken än gäller 😉

De planerade 8km blev snudd på 11 bara genom att använda rätt typ av tanke. Allt börjar i huvudet 😉

bild-313

Mossa växer på typ allt som inte rör sig. Vem vill känna sig eller bli betraktad som mossig? Inte jag!

Är då de som inte tränar mossiga? Nä, men risken är större att råka bli det 😉 Att fastna i samma läge fysiskt eller mentalt bidrar sällan till någon utveckling…

Move it! Det blir en såå mycket roligare höst då 😀

Postad: 3 november, 2013 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Hälsa, Kondition, Löpning, Motivation, Okategoriserade, Tankar, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)