Carolins träning

Lägesrapport

6 november, 2013 | Kommentera (0)

Det verkar som att min uppmaning – “Move it! Its Movember!” togs väl emot… Ojojoj, det är mycket nu…Precis som jag vill ha det 🙂

Höstens första Kom i Formare har nåt ett delmål- kursen är slut och vilka resultat de har fått! Riktigt, riktigt roligt och de är väl värda sina resultat. Det allra roligaste är dock att de verkar har fattat det viktigaste budskapet- att fortsätta. Fortsätta med sina nya goda vanor och inte låta dessa 8 veckor vara ytterligare en gång då de bara börjat.. STÖRTKUL!

Nu är Kom i Form kurs nr 2 i full gång och inskrivning, mätning och instruktioner för nr3 har börjat. Det blir närmare 90 nya bekantskaper för mig under hösten bara genom Kom i Form kurserna. Behöver jag tillägga att jag stortrivs? 😀

Till detta kommer föreläsningar på föreningar och företag. I går var det A-laget i Nässjö HC och i morgon är det SJ. Nästa vecka är det ytterligare uppdrag på bygden. Kostens betydelse för prestation och hälsa. Olika förutsättningar för olika grupper men ämnet är lika viktigt. Att orka mer och må bättre vill väl alla?

Glömde – nya PT klienter är på gång. Den där bokningsansvariga (jag?) är en obotlig tidsoptimist…

Så ni får ursäkta om det inte blir så många kloka och genomtänkta blogginlägg närmaste veckan (för det brukar de väl va..?)  det är mycket nu 😉

Hur jag orkar? Jo ser ni, det är inga som helst problem. Jag är nämligen ytterst noga med att ta hand om mig själv- minst 4% av dagen helst 6% lägger jag på egenvård (läs träning), jag äter noga utvald mat regelbundet och jag ser till att sova minst 7 timmar per natt. Testa! Funkar finfint om man vill vara full av energi 😀

bild-314

Laddade batterierna med träning i dagsljus idag- Cirkelfys i trädgården, tungt och tufft -Onsdagslyx 😀

 

Postad: 6 november, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, föreläsningar, Hälsa, Klienter, Kondition, Kost, Motivation, Personlig Träning, Planering, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)