Carolins träning

Priviligerad

9 november, 2013 | Kommentera (0)

Har hört att det finns dom som jobbar halvdagar på fredagar eller i alla fall slutar lite tidigare 😮 Jag tillhör inte dom… Första bokningen 06:00 sen var det full rulle fram till 19:00, fick in en halvtimmas styrkepass för egen del men det var också allt. Rackarns priviligerad är vad jag är!

Summerade dagen i bilen på väg hem- möten med helt nya Kom i form kursare, vissa som aldrig någonsin satt sin fot på ett gym. Känner mig hedrad över att de valt just oss 🙂 Känner mig oerhört priviligerad över att få vara en del i deras val att göra en livstilsförändring.

Deltagarna på dagens cirkelpass var en blandad skara – från tjej +20 till man +65. Det häftiga med cirkelträning är att det kan individanpassas så att alla kan vara med. Alla övningar kan göras lättare eller svårare eller helt enkelt bytas ut om man inte fixar det. Alla gjorde en helt grym insats. Ju mer energi de gör av med desto mer får jag 😀

Mina PT klienter för dagen var även det en synnerligen varierad skara- från 14 år upp till +70. Ett blivande NHL proffs och en kontorsråtta på +40 som inte vill ha ont, en +30 som vill gå ner i vikt, en +70 som vill som han uttrycker det “hålla sig vid liv”.

Fatta vilket privilegium att få arbeta med alla dessa individer som alla vill en och samma sak- Bli en ännu bättre version av sig själva. Piggare, gladare, friskare, starkare, snabbare, lättare 😀

Inte undra på att jag blir smittad! Firade min fredag med lite kvällslöpning medan maken fixade fredagsmyset. Upptäckte att det faktiskt inte är mörkare fredagkväll 20:30 än måndagkväll 17:30 😉

Fredagsfys som följs av fredagsmys är för övrigt en helt oslagbar kombo 😀

bild-315

Även en mörk höstkväll levererar Vättern en helt otrolig löparutsikt.. Fredagslyx 😀

 

 

 

Postad: 9 november, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Hälsa, Jobb, Klienter, Kondition, Kost, Löpning, Motivation, Personlig Träning, Skador/besvär, smidighet, styrka, Styrketräning, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)