Carolins träning

En riktig rumpvärsting…

15 november, 2013 | Kommentera (0)

Det sägs att det finns en studie som visar att rumpan sjunker ca 11cm med åren. Fråga mig inte hur den studien har gjorts, kan vara en skröna. En sak är dock säker- tyngdlagen finns och påverkar oss 😉

En riktig grym rump- och insida lår övning kan vara en hjälp på vägen för att hålla prylarna på plats 😀

Sumo knäböj

Hugg tag i valfri vikt, boll Stå brett isär med benen och låt tårna peka utåt, se till att knät löper över tårna- inga kobenta knän alltså. Böj på benen och gå ner så långt det går med rak rygg.

 

sumobild-317

 

 

 

 

 

 

 

Res dig en liten bit upp men inte hela vägen utan pumpa på i botten läget. Det ska brinna i gluteus och adduktorerna, ja rumpa och insida lår alltså. Pumpa på så många gånger som du klarar av brännan i låren och så länge som du orkar hålla ryggen rak. Njuuuut! 😀

Ja, jag veet jag borde gått lite längre ner på bild nr 2….skyller på grym träningsvärk i området. Ni lär få känna av den ni också 😉

 

 

Postad: 15 november, 2013 Av: Carolins träning Kategori: styrka, Styrketräning, Träning, Veckans Övning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)