Carolins träning

Kicka igång helgen med en favorit!

29 november, 2013 | Kommentera (0)

Jag älskar övningar som kan göras var som helst och som ger både muskelbränna och flås. En nyfunnen favorit kommer här-

Bakåt utfall med kick kallar jag den

Ta ett stort kliv bakåt så att höger knä nästa nuddar golvet, ca 90 graders vinkel i båda knäna.

bild-324Res på dig och kicka upp höger benet, snabbt, högt och aggressivt. Gå sedan tillbaka i utfallsläget och kicka igen och igen och igen med samma ben. Kör så många du orkar och byt sen sida och gör på samma sätt.

bild-323

Kräver både balans, smidighet, styrka och flås. Very najs 😀

Nu drar jag till Göttlaborrg för PT dagar, fokusmöte med Personal Training School och Fitness Festival. Ny inspiration och energiboost är vad jag ser fram emot! Förmodligen en hel del ömma muskler också, hoppas jag 😉

 

Postad: 29 november, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Dagens Övning, Kondition, koordination, smidighet, styrka, Träning, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)