Carolins träning

PT Dagar & Fitness Festival

1 december, 2013 | Kommentera (2)

Fredag och lördag tillbringades i Göteborg på PT Dagar och Fitness Festival. KUL! Även om programmet i ärlighetens namn var av lite blandad kvalitet.

Hela fredagen var späckad med föreläsningar. Två var GRYMT bra och jag har helt klart skaffat mig en ny idol- Michail Tonkonogi. Har tipsat om hans böcker förut men har aldrig hört honom föreläsa. Galet bra på att förklara svåra saker på ett sätt att alla fattar plus en hel del humor. Han hade ytterligare en föreläsning på lördagen och den var minst lika bra. En idol sedan länge är Jacob Gudiol, även han brände av en kanonföreläsning. Lovar att återkomma om dessa föreläsningar under veckan..

Under lördagen var det blandat med föreläsningar och workshops, missade förmiddagen då jag satt i möte med kollegor från Personal Training School vilket i och för sig var nog så trevligt och givande.

Hann även med lite mingel på Fitness Festivalen- en galen blandning av folk, milt uttryckt. Träffade dock på några favoriter-

bild-328

Min BFF Paolo Roberto var givetvis på plats 😀 Största missen denna helg att jag inte kunde vara med på hans pass. Är dock inte så sliten idag- ett plus 😉

bild-325

Ni som vet vem jag är gift med vet att jag gillar kaxiga och lite dryga män. Träffade på en lite längre variant – Patrik Sjöberg, vi konektade direkt 😀

bild-329

På tal om dryga män träffade jag även på min forna lärare Martin Brunnberg från Pauluns Näringscenter. På den tiden som han var min lärare hade jag lång blont hår. Han anser att min nuvarande frisyr är oseriös 😮 Hpmrfh!? Och det ska komma från en vuxen karl med hästsvans?! Till och med finansministern har ju fattat att det är passé..

Skippade hans föreläsning efter denna grova kränkning och roade mig på annat sätt 😀

bild-327

Ja, tänk så roligt man kan ha det med en stång. Tror dock inte att nåt karriärsbyte är på gång. Har inte nån direkt fallenhet för detta 😀

En grymt kul helg med nya och gamla bekantskaper. Har fått lära mig lite nytt, fått gamla kunskaper bekräftade, fått pröva på lite och sett lite nytt.

Bara det att får hänga med fantastiska kollegor gör det klart värt att lämna vardagsbubblan.

bild-326

Full rulle! PT Pejv var nominerad till Årets PT, Lisa Kaptein Kvist vann 2010, Mimmi håller på att tenta av och jag, jag väntar spänt på att ni ska nominera mig till Årets PT 2014 😉

Ser ni håven…?

😀

 

Postad: 1 december, 2013 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Fritid, Hälsa, Kondition, Kost, Motivation, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

PT Dagar & Fitness Festival

  1. Katrine skrev den

    Vi hade verkligen vilja varit där!!! Men vi ska försöka satsa på nästa år! Och Du, det finns INGEN kategori för dig på festivalen! Universums bästa inspiratör… Jag får instifta det priset själv!

  2. Carolin Helt skrev den

    Puss på dej Fröken Loo men jag tror nog att du tar i lite väl mycket nu 😉
    Tackar, bugar och bockar allra ödmjukast dock 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)