Carolins träning

Träna sjuk? No way!

8 december, 2013 | Kommentera (0)

Jag är inte den som ställer in ett träningspass i onödan. Brukar säga att vila är överskattat – variation är tricket. Detta gäller dock icke vid halsont.

Är sällan krasslig men om det det händer gör jag en raskt “below neck check”.

Är jag lite snorig, har lite ont i huvudet- då kör jag på om än med lägre intensitet.

Har jag däremot ont i halsen, luftrören eller bröstet- då ställer jag in. Feber?  Givetvis vila!

Det finns verkligen inga vinster med att träna när man är sjuk. Har man otur leder det till att man blir riktigt, riktigt sjuk. Har man tur leder det i allafall bara till att det tar längre tid innan man är tillbaka i god form igen. Helt klart inte värt det!

Jag är så sällan opigg men är jag är det blir jag oerhört gnällig… Som en hel karl. Vill ändock se positivt på det hela- ska jag ha halsont är detta en väl vald dag. Typ snöstorm ute, ledig söndag och jag kan ligga i soffan och ömka mig hela dagen 😉

Ömka mig och kurera mig dunderkuren- Echinatexpimpad Kanjang och honung 😀

bild-330

Jag ser alltid till att ha hemapoteket välfyllt ifall Herr Virus Bacill kommer på ovälkommet besök 😉

Siktar på att vara återställd i morgon! Halsont är inget för mig. punkt!

Postad: 8 december, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)