Carolins träning

Julstress eller julfrid och träningsglädje?

17 december, 2013 | Kommentera (0)

Hhhallå… Är det nån som hinner med att läsa nåt annat än önskelistor och recept så en vecka före Julafton?

Det börjar tunna ut på gymmet nu… Nä, dom är inte ute och tränar. Tycker jag är tämligen ensam under löprundorna oavsett väder och klockslag numera. Nu borde ju energin flöda över när det är som mest glöggfester och julbord, eller? 😉

Okej, okej- jag fattar att det är svårt få tiden att räcka till när klapparna ska inhandlas, köttbullarna ska rullas, knäcken ska kokas , granens ska kläs och har man inte städa ordentligt förut så måste det ju verkligen göras nu.. eller?

Alltså, mig veterligen infaller Julafton alltid den 24 december. Det är väl nästan bara det och Nyår, som man verkligen kan räkna med infaller exakt samma datum, år efter år? 😮

Jag gör mitt bästa för att undvika att trängas i butikerna så här veckan innan jul – folk är ju som galna!

Träning är sitt allra bästa i december!

  • Du hanterar stress bättre
  • Du sover bättre
  • Du blir piggare
  • Du blir gladare
  • Du blir friskare
  • Du blir starkare
  • Du håller formen
  • Du får garanterat en roligare JUL 😉

Räcker inte dygnets 24 timmar till för långa träningspass så är det helt klart nu du ska passa på att öka intensiteten. Öka tempot och få mer gjort på mindre tid. Med ett raskt tempo hinner man med mycket på bara 30min, ynka 2 procent av dygnet!

Njut av träningsglädjen så kommer friden på köpet 😀

bild-335

Min löparutsikt i kväll. Svårt att inte bli fridfull i sinnet av den 🙂

Postad: 17 december, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Kondition, Kost, Löpning, Motivation, Planering, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)