Carolins träning

Packat och klart!

20 december, 2013 | Kommentera (2)

Jag är inte mycket för traditioner men vår jultradition sen 8 år tillbaka vill jag gärna fortsätta att hålla hårt på..

Äta galet god och bra mat, umgås med maken, löpträna i bergen, cirkelfys ute i det fria med Atlanten som utsikt, somna i solstolen och promenader i solnedgången- det är receptet på en riktigt GOD JUL enligt mig:-D

bild-336Samma ställe, samma hotell och har vi tur så får vi samma rum i år igen 🙂

Pensionärsvarning? Det är mycket möjligt, men hela höstterminen är det galet mycket och det är egentligen bara julveckan som det finns möjlighet till lite lugn innan vårterminen drar igång med ännu galnare tempo.

Under jul behöver jag inga kulturella upplevelser eller nya intryck, jag vill bara vara – äta, träna och somna i solen, äta, träna och somna i solen, äta, träna och somna i solen….Och vet ni vad? Tomten hittar till Gran Canaria också 😀

Jaja, ett och annat blogginlägg ska jag väl lyckas hosta upp också…

Postad: 20 december, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Familj och vänner, Fritid, Hälsa, Kondition, Kost, Löpning, Motivation, Okategoriserade, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Packat och klart!

  1. Katrine skrev den

    Härligt bruden, kan säga att här på Jamaica lever vi gott, god mat, kärlek,sol,träning o en massa böcker!

  2. Carolin skrev den

    Jamaica är ju nåt alldeles alldeles extra… Förändrade min syn på livet faktiskt.. Njuuuuut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)