Carolins träning

Home sweet home…

29 december, 2013 | Kommentera (0)

En vecka går fort och nu har vi landat på hemmaplan igen. En vecka hemifrån är fullt tillräckligt 🙂

Veckan har varit helt fantastisk och innehållit precis vad jag önskade mig. Sol, värme, bad, tid med mannen jag valt att leva mitt liv med, god mat och rikligt härlig träning i lite annan miljö än vanligt 🙂

Men ojoj vad skönt det är att vara hemma igen! Jag älskar att resa bort men jag älskar att komma hem ännu mer. En vecka av vila från vardagen och jag längtar till att den drar igång igen. Måste betyda att jag hamnat helt rätt 😀

Om man allt som oftast har ett behov av att fly vardagen så kanske det inte är mer ledighet man behöver.. Man kanske ska fundera på vad man kan göra för att få vardagen mer meningsfull?

Att trivas med livet handlar inte om prylar eller om dyra utlandsresor. Jag brukar säga att jag är inte nöjd, jag vill utvecklas, jag vill mer – men jag är vansinnigt glad och tacksam för det jag har.

 

bild-337

Har man en löparutsikt som denna är det lätt att trivas. Vättern är i och för sig kall men ojoj så vacker!

Ytterligare en fördel med att vara hemma – havregrynsgröt! Det fanns inte att tillgå på den i övrigt överdådiga frukostbuffén 😉

 

 

Postad: 29 december, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, familj, Fritid, Hälsa, Jobb, Kondition, Kost, Mentalt, Motivation, Tankar, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)