Carolins träning

Bara 51 veckor kvar…

5 januari, 2014 | Kommentera (0)

Ja, så är det- vecka 1 av 52 år 2014 har redan passerat.. Jösses! Nu är det i och för sig helgdag i morgon också, men för mig är det jobbdag. Tack och lov- jag har mycket att hinna med 🙂

Lika bra att jag varnar redan nu- det blir ett navelskådande inlägg det här…

Jag har  nämligen reflekterat en del över 2013 och insett att det har framför allt varit ett år av förvaltande. Visst har det hänt mycket men inte så mycket nytt.

Det har varit ett galet tryck på Kom i Form kurserna både under vår – och hösttermin. Mycket föreläsningar och visst, det har varit en del nya ämnen och nya åhörargrupper. Nya och “gamla” PT klienter. Artikelskrivande, expertpanelande och inte minst bloggande här på kurera.se. Full rulle helt enkelt 🙂 Jag har förvaltat och utvecklat alla delar av mitt arbete. Det har varit ett utvecklande år med två vidareutbilningar- Träning av gravida och Funktionell Analys. Ett mycket lärorikt, roligt och helt enkelt toppenbra år 🙂

Så vad är jag ute efter egentligen?

Att säga JA till nya utmaningar är jag synnerligen bra på, men att skapa egna utmaningar är jag nog inte lika vass på..

Är nog lite för upptagen med att arbeta med det jag har, här och nu. Lite ledig tid gör att man får lite fågelperspektiv på tillvaron 😀

bild-339

 

Så, dags att skapa lite utmaningar!

Ojoj, bara 51 veckor kvar och så mycket som är ogjort -dags att sätta igång 🙂

 

 

 

 

 

Postad: 5 januari, 2014 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Jobb, Motivation, Planering | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)