Carolins träning

Det finns inget dåligt väder…

12 januari, 2014 | Kommentera (0)

…bara mer eller mindre bra val av aktivitet. På nåt sätt är löpning alltid ett bra val 🙂

Kan inte påstå att jag är nån skidåkare, i alla fall inte de senaste 10-12 åren… Löpare det har jag dock varit, året om, utan uppehåll i snart 22 år (jag veeet visst är det märkligt jag som bara är 28…).

Detta har gjort mig lite avigt inställd till  den första snön. Ni vet den där som man inte ens känt på men ändå inte gillar 😉

Vi fick en liiiten släng av snön när Sven drog förbi men sen har det mest regnat. Nu har dock snön kommit till Jönköping och hur härligt är inte det? Tycker jag nu… efter dagens andra löppass, jag kunde helt enkelt inte låta bli 😀

Under morgonens runda var det nollgradigt, snömodd och snöyra och nu på kvällen -9, fryst modd varvat med isgata och med en starkt lysande måne. Fantastiskt! Sann löparglädje!

Dubbla lager med kläder och med Icebuggs på fötterna känner jag mig som en bandvagn – inte snabb men tar mig fram överallt 🙂

Det häftiga när man är ute i lite ruggigt väder är att de få löpare man möter är alla lite extra glada, hälsar och nickar som ett litet tecken på samförstånd. Tror det beror på att vi känner samma sak… Just det – Löparglädje!

bild-341

 

Postad: 12 januari, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Kondition, Löpning, Motivation, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)