Carolins träning

“Inget varar för evigt. Inte ens det som är riktigt jobbigt”

26 januari, 2014 | Kommentera (1)

Veckan som gick brukar kallas för årets fattigaste. Julens fröjder har skapat hål i kassan, det är mörkt och kallt. Januari brukar vara den månad då många “tar tag i livet” börjat träna och börjar äta sundare. Det är alltid rätt tid att göra det men egentligen är inte januari optimal. Vi är lite vintertrötta och när vi väl klarat oss igenom januari kommer ju den förhatliga Vabruari 😉 Träningen har just börjat flyta på och då blir man sjuk..! Samma sak varenda år, eller?

Ojoj, så negativt det låter 😮

Det allra bästa är givetvis att sluta upp med att sluta. Sluta upp med att sluta träna, sluta upp med att sluta äta sunt – då slipper vi ju börja om hela tiden 😉

Jag älskar som bekant att springa. Jag springer året om trots att det under vintern ofta är kallt, mörk, halt och blåsigt.  På något sätt är det nästan alltid så, att ju obekvämare det känns före passet desto större njutning när man väl är ute. Och efteråt är det definitivt på det sättet 😀

bild-350

Idag var det bara blåsigt, halt och kallt 😉 När jag sprang förbi det här fältet hade jag börjat få upp ångan och den jobbigaste biten (då menar jag mentalt) var redan över. Kom att tänka på citatet ovan- “Inget varar för evigt, inte ens det som är riktigt jobbigt”  Kan vara bra att tänka på i slutet av januari 😉

Ibland gör man rätt i att inte känna efter så förtvivlat mycket. Hålla på och leta efter motivation eller leta efter ursäkter. Bit ihop och kör på. Lyckas man håll igång året om så möter man alltid våren och sommaren i god form och kan njuta fullt ut.

bild-349

Samma vy för några månader sedan… “Inget varar för evigt, inte ens det som är riktigt jobbig”. Snart är vi där igen 😉

Postad: 26 januari, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Fritid, Hälsa, Kondition, Motivation, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

“Inget varar för evigt. Inte ens det som är riktigt jobbigt”

  1. Katrine skrev den

    Klockrent! Som alltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)