Carolins träning

Smärt och smärtfri

18 februari, 2014 | Kommentera (0)

Alltså, jag har ju världens bästa jobb 😀

Med de PT klienter jag har kan man inte annat än trivas på jobbet!

Smärt och smärtfri eller i alla fall en god bit på väg- det är Karin det 😀

Med lite småskavanker i knän, höfter och handleder och med några kilon mer än hon själv önskade bestämde hon sig – NU är det dags att ta tag problemen och ta hand om sig!

På bara 4 veckor har hon tappat hela 8cm i midjemått och hon fixar numera både knäböj och utfall utan smärta i knän, hon är bålstabil, har en fantastisk kontroll på alla rörelser och rörligheten är betydligt mycket bättre.

Vilken metod har hon använt?

Träna rätt och äta bra 😀

Vi har en bit kvar innan målet är nått så Karin fortsätter att jobba på och jag står för upplägg, piska och pepp 😉

karin

Postad: 18 februari, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Klienter, Kost, Personlig Träning, Skador/besvär, smidighet, Stretch, styrka, Styrketräning, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)