Carolins träning

Jag- en PT Kvinnare

24 februari, 2014 | Kommentera (4)

Jippedippedijippedippeda jag är en PT Kvinnare jag 😀

PT Kvinnaträning och kost för vanliga kvinnor, hade premiär i januari i år.  En tidning för vanliga kvinnor, kvinnor som tränar för att må bra.  Nummer 2 finns i butik den 4 mars och från och med nr 3 kan ni läsa mina klokheter även där 😀

Jag kommer framför allt skriva reportage om mina PTklienter men även lite krönikor och ett och annat blogginlägg på www.ptkvinna.se

Alla som skriver i tidningen är utbildade Personliga Tränare (utom hudexperten som är hudterapeut) den som granskar alla texter är chefredaktör Lisa Kaptein Kvist, en av landets vassaste PTs (årets PT 2010) det känns tryggt.

Vill ni läsa om quick fixes, senaste mirakelmetoden eller superdieten? Sorry, då får ni läsa nån annan tidning 😉

Träningstips, recept på bra mat, mentalstyrketräning och inspirerande reportage bjuds det däremot på. Köp den!

bild-359

Postad: 24 februari, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Fakta, Hälsa, Klienter, Kost, Läsning, Mentalt, Motivation, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Jag- en PT Kvinnare

 1. Katrine skrev den

  WOW! Så klockrent! Så bra! Du är BRA, eller Nej, Du är inte BRA, Du är GRYMT BRA!

  • Carolin skrev den

   TACK snälla söta Fröken Loo 🙂

 2. Linnéa skrev den

  Vilken tur att jag har gett den tidningen en chans genom en prenumeration då 🙂 Gillar den riktigt bra hittills! Och den kan ju inte bli sämre med dig som skribent 😉

  • Carolins träning skrev den

   Kul! Jag lovar att göra mitt allra, allra bästa 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)