Carolins träning

“Du kan inte misslyckas…”

17 mars, 2014 | Kommentera (0)

“Du är inte ditt förflutna, du är dina beslut. Du kan inte misslyckas, det är en känsla och det är din egen. Du kan möjligtvis göra ett misstag, byt väg, gör om och hitta rätt”

Börjar du tappa sugen? Känns mer lockande att gå och fika än ta sig till gymmet? Har du försökt ändra på dina vanor så många gånger och gett upp att du helt enkelt slutat tro på din egen förmåga? Sug då i dig av orden ovan..

Det kan vi nog alla suga i oss, då de funkar på alla områden i livet.

Det är chefredaktör, Lisa Kaptein Kvists ord i senaste numret av PT Kvinna. Ja, jag vet att jag kanske kan verka lite partisk (jag börjar iofs skriva först i nästa nummer) men det är en jäkligt bra tidning för alla som verkligen vill komma i form en gång för alla. För det handlar egentligen inte om exakt vilket träningsupplägg du väljer eller vilken typ av pålägg du lägger på den eventuella mackan – den stora förändringen måste ske i huvudet. Hur du ser på dig själv, din kropp, maten och träningen. Attityden till det du gör betyder ALLT om du vill ha en bestående förändring och bestående resultat.

Johanna Karttunen skriver även hon en vansinnigt bra artikel om att “Våga prioritera dig och din egen hälsa”

bild-365

 

Mindfullness för stressade småbarnsmammor, effektiv hemmaträning och givetvis inspirerande reportage om kvinnor som lyckats med sin livsstilsförändring.

Nej, jag får inte betalt för att skriva det här 😉 Det är bara så bra att jag måste tipsa om det. Läs för tusan 😀

 

Postad: 17 mars, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Läsning, Mentalt, Motivation, Tips, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)