Carolins träning

Muskelmat – Tokbra kokbok!

18 mars, 2014 | Kommentera (0)

Jag är sent ute, jag vet. Köpte den här boken innan jul som en tänkt julklapp men den kom av sig… Den blev liggande på skrivbordet och har hamnat lite väl långt ner i högen av böcker jag köpt på mig. I helgen började jag dock bläddra. Jag är ingen kokboksnötare precis, jag läser hellre näringslära än recept, men den här är kanon! Hela 316sidor fulla med riktigt bra mat.

Frukost, lunch, middag, efterrätter, vegetariskt, snacks, tapas och håll i er till och med pizzarecept som är helt okej. Dessutom recept på bröd, proteindrinkar, smoothies och en del näringslära däremellan.

Till alla recept presenteras näringsinnehåll. Låt inte titeln avskräcka – Muskelmat av Hannah Runsten, en tokbra kokbok för alla som vill äta god och bra mat som bygger upp kroppen 😀

bild-364

Postad: 18 mars, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Läsning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)