Carolins träning

Vårdagjämning!

20 mars, 2014 | Kommentera (0)

bild-370

YES!! Det är här!! Ljuset alltså 😀 Nu går det inte längre att gnälla över mörka kvällar. Nu blir det mer ljus än mörker och nästa helg blir det sommar tid på riktigt 😀

Denna veckan är en riktig vårvecka för mig, ni vet en sån där vecka då det dags för det “första” av något. Vårens första Kom i Form kurs har gått i (del)mål och vårens sista Kom i Form kurs hade sitt första kurstillfälle igår kväll.

Grymt kul att se resultaten i den första kursen och grymt kul att lära känna alla nya kursare. Känner på mig att det kommer bli riktigt roliga onsdagkvällar framöver 😀

Mina första artiklar för PTKvinna är inskickade och jag har fått korr med bilder och allt. Nu ska det bara finslipas lite till och i helgen jag ska knåpa ihop mitt första blogginlägg på den sidan 😉

Årets första vitsippor skådades under löprundan i morse, bara en sån sak gör ju hela veckan till en succé 😀

 

 

Postad: 20 mars, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Kondition, Kost, Löpning, Motivation, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)