Carolins träning

Hon började ta i på riktigt och se – Vilket resultat!

27 mars, 2014 | Kommentera (0)

Under veckan som varit har vårens första Kom i Form kursare  tagit “examen” och vilka resultat de har visat upp! STÖRTKUL och så väl unt!

En som stuckit ut lite extra från första stund är Litte. En kvinna i sina bästa år som har tränat rätt länge, mest gruppträning, stavgång, enduro och löpning. Som hon själv uttryckte det “jag är bra på att mala på men dålig på att ta i på riktigt”. Ett träningsprogram där det gäller att ta i “på riktigt” 3-4 pass i veckan, var vad hon fick.

Sen var det ju det här med kosten 😉 Hon åt regelbundet och lagom mycket sett till kalorimängd men alltså, knäckebröd… Det är väl helt okej att äta knäckebröd men när nästan 70procent av näringintaget kommer från just knäcke och annan mjölmat är det hög tid att förändra dieten en smula 😉

Mer riktig MAT, mer proteiner och mindre mjölmat.

Vad kan då dessa hyfsat enkla åtgärder ge för resultat på 8 veckor?

I Littes fall heeelt otroliga resultat –

Upp 2hg i vikt, ner 2,9kg fett, ner 4,5procent fett, upp hela 3kg muskler!!

Vad kan man säga? Inget ont om knäckebröd och stavgång men tänk vad bra mat och ordentlig styrketräning kan göra 😀

bild-372

Litte- vilken tjej! Numera lyssnar hon dock bara till namnet Fru Fitness 😀

 

Ps. Fler Kom i Form resultat dyker upp på bloggen inom kort.

 

 

 

Postad: 27 mars, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Hälsa, Högintensiv, Kondition, Kost, Motivation, styrka, Styrketräning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)