Carolins träning

En månad med kokosvatten..

28 mars, 2014 | Kommentera (0)

Jag har fått förfrågan från Biofood att testa Vita Coco kokosvatten under en månad. Jag ska använda det dagligen och berätta vad jag tycker om det. Då jag är en kokosälskare av rang var jag inte speciellt svårövertalad 😀

Kokosfett äter jag varje dag och det är i princip bara olivolja och kokos som jag använder vid matlagning men kokosvatten har jag faktiskt bara smakat nån gång då och då.

Det brukar kallas för naturens egna sportdryck då det innehåller elektrolyter och återställer vätskebalansen på ett bra sätt. Före, under eller efter träning men kan egentligen drickas även om man inte tränat.

Det finns i flera smaker, jag har bara testat den naturella hittills- Mums!

 

bild-373

Mer info om Vita Coco hittar ni här -> http://vitacoco.com/se/

I helgen är det äntligen dags för Löpcoachutbildning steg1, Personal Training School! Under lördagen är det teori men på söndag lär det bli desto svettigare. Jag packar väskan med Vita Coco och håller tummarna för toppform 😀

En fullständig rapport om utbildningen kommer under veckan…

Postad: 28 mars, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Hälsa, Högintensiv, Jobb, Kondition, Kost, Löpning, Okategoriserade, Personlig Träning, Skador/besvär, Stretch, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)