Carolins träning

Hon började äta MAT och se – Vilket resultat!

2 april, 2014 | Kommentera (0)

Jag lovade ju återkomma med mer Kom i Form resultat. Här kommer ett till-

Ytterligare en Kom i Form kursare som lyckats särdeles väl är Ida. Ida som aldrig åt men stressade som en toka. Efter 8 veckor,  inklusive lite sjukdomar har hon lyckats möblera om en hel del på kroppen. Kroppsfettet har minskat med 3 procent och muskelmassan har ökat. Hela 3kg rent fett är borta! Hur? Genom att bara dricka soppa eller genom att gå låååånga promenader? Nänä, hon har ätit betydligt mycket mer bra mat istället för nödlösningar och hon har tränat tung styrketräning.

En piggare och starkare Ida som jag hoppas har slängt ut vågen och fortsätter fokusera på att må så bra som hon bara kan.

bild-375

 

Vill poängtera att ALLA har fått resultat på ett eller annat sätt. En del har blivit smidigare, fått mindre värk,blivit mer eller mindre kvitt sitt sötsug, någon har börjat äta frukost och slutat frossa på kvällarna, lärt sig gilla styrketräning och fått en hel massa ny kunskap i näringslära.

Det handlar inte om en 8 veckors quick fix, utan om att påbörja livsstilsförändring. Ett snabbt resultat hur bra den än vara må, är inte mycket värt om det inte består. Allt börjar i huvudet och det är där den största förändringen måste ske.

Det är så mycket fokus på viktras, platta magar och fasta rumpor. Jag skulle önska att det var mer fokus på funktion- en stark, pigg och frisk kropp är så mycket mer värt. Har man en sån kropp är det svårt att vara missnöjd även om magen skulle råka puta ut litegrann 😉

 

 

Postad: 2 april, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Motivation, styrka, Styrketräning, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)