Carolins träning

Lost in Berlin..

10 april, 2014 | Kommentera (0)

Nyss hemkommen från ett vårligt Berlin! Jag har inte varit där förut och nu när min kära make INTE fyllde 50 åkte vi dit för att INTE fira det 😀

Då han tillbringat hela veckan innan på resande fot utan mig var han dock lite sliten till att börja med. Helt utan koppling till min make kommer jag att tänka något en massagekund sa till mig en gång “den femtioåring som inte har ont någonstans – han är död..”

bild-380

Han piggnade till och vi har ägnat dagarna åt sightseeing, shopping, god mat och bara varande.

bild-379

 

Givetvis bodde vi på ett hotell med gym, fattas bara 😀  En av oss tog sovmorgon och eftermiddags lur och en av oss tränade 😉

Nu var inte gymmet speciellt välutrustat men utrymme för ett ordentligt cirkelpass, det fanns det allt 😀

bild-377

 

Okej, okej han som INTE fyllde 50 tränade faktiskt också. En gång i alla fall. Bra där! 😀

Kan konstatera att Berlin är stort. Att jag har urkass lokalsinne är sen gammalt och Ja, jag lyckades förvirra mig under en löprunda i Berlin också…

Vi bodde bredvid en fantastiskt fin park och jag hade stenkoll på vart jag befann mig men så helt plötsligt var jag på avvägar i alla fall. Hittade en karta och lyckades lista ut vart jag skulle och sprang på men mötte en annan löpare som jag för säkerhetsskull frågade om vägen. Mycket riktigt sprang jag mot helt fel håll samt befann mig bara 500m från hotellet… Väl “hemma” upptäcker jag att jag tappat nyckeln till rummet och får försöka bevisa att jag är för receptionisten. Tur att jag kan min hemadress och namnet på han som INTE just fyllt 50 😀

bild-376

Ska man förvirra sig ska man göra det i fantastisk miljö- det lyckades jag med i alla fall 😀

 

Postad: 10 april, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Familj och vänner, Fritid, Kondition, Löpning, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)