Carolins träning

Bit ihop…

13 april, 2014 | Kommentera (0)

Ibland gör man bäst i att inte känna efter utan helt enkelt bita ihop och följa sin plan. Det var vad jag fick göra idag.

Söndagar är lika med långpass för mig. Minst 15km löpning i ett lite lugnare tempo är målet. Idag var det tungt från första steget och det fortsatte. Jag erkänner, tanken att nöja sig med milen fanns där.

Såå tungt var det ju egentligen inte men nu när jag är mer fokuserad på hur jag springer  så är de kortare passen med intervaller, stegringslopp och fartlek så mycket roligare. De långa, lugnare passen blir lätt lite långtråkiga i jämförelse. Det tunga sitter alltså mest i huvudet, inte i benen. Så, fram med underbettet och det hårda pannbenet och kör på 😀

Ösregn, stormvindar, solsken, vitsippor och skavsår gjorde dock att det inte blev så långtråkigt i alla fall.

Jag har hört att det är någon ny trend att man ska ha så tunna lår att det är ett brett mellanrum även allra längst upp. Jag är helt klart väldigt otrendig, även på den punkten. Tunga djupa knäböj ger inga tunna lår, det ger starka lår 😉

Ett liiitet hål i brallan och snudd på 17km senare så lär jag gå lite mer bredbent än vanligt de närmaste dagarna…

Och som alltid – känslan efter ett underbetts- och pannbenspass är ju helt oslagbar! Endorfinerna bara sprutar 😀

bild-382

Långpass och långpass.. Det här med vad man menar vad som är långt eller ej är ju väldigt subjektivt. I helgen gick Täby Extreme Challange av stapeln – där väljer man mellan distanserna 8 eller 16mil 😮

Får nog jobba på att bita i hop ett tag till innan det känns aktuellt 😉

Postad: 13 april, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Kondition, Löpning, Motivation, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)