Carolins träning

Nä, man tröttnar aldrig på vitsippor

20 april, 2014 | Kommentera (0)

Tackar min medfödda ensvishet för att jag har vett att hålla igång löpningen året runt oavsett väder. Löpning mitt i vintern är inte alltid förknippat med njutning, men nu – sicken lycka! Tror inte att man skulle njuta fullt lika mycket av våren om man inte hade kämpat i mörker och snöstorm 🙂

Nu är kortkortbrallepremiären är gjord och det är svårt att hitta löparmiljöer som inte är vackra. Vitsipporna står och dräller precis överallt och det får de gärna göra. Tröttna på vitsippor? Helt omöjligt 😀

Lite extra ledig tid till löpning och lyckan är fullständig! Vilken fantastisk påskhelg 😀

bild-388

Med påskvärmen kom också pollenallergin igång.  Tja, lycklig blev jag väl inte direkt men jag har hittat lösningen för flera år sedan – Nasaleze.

bild-389

 

“En nässpray i pulverform som lindrar nässymtom vid allergi orsakad av pollen, damm eller pälsdjur m.m. Pulvret lägger sig som en hinna på nässlemhinnan och därigenom hämmar kontakt med allergener för att minska allergiska besvär. Ett mekaniskt skydd lokalt i näsan, som inte påverkar kroppen i övrigt” saxat från apoteket.se

Finns att köpa i närmaste hälsobutik. Mer info på länken nedan-

http://www.helhetsdoktorn.nu/nasaleze-review.htm

Att hålla sig inomhus på grund av allergi är icke aktuellt. Laddar för pass nr2 – stegringslopp och lite löpskolningsövningar står det på schemat. Påskdagslyx kallar jag det 😀

Postad: 20 april, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kondition, Löpning, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)