Carolins träning

Premiär i terrängen!

22 april, 2014 | Kommentera (2)

I snart ett år har jag letat efter ett par nya terrängskor med minimalt drop, bra grepp, passform efter mina fötter och som INTE är rosa. Igår lyckades jag! 😀

Ett par Inov8 och givetvis fick det bli en unisex modell. Rackarns tur att jag lever på stor fot. Är jag verkligen den enda kvinnan som ogillar rosa och Winnerbäck? Han har väl egentligen inte med saken att göra, men jag undrar i alla fall 😮

bild-392

Som jag har längtat ut i skogen, till kringelikrokiga stigar, upp och ner, stenar och stubbar. Där fokus är att ta sig upp och ner utan att ramla och slå halvt ihjäl sig och mjölksyran som sprutar ur öronen… Underbart! I kväll var det dags 😀

Kan konstatera att vinterns alla tunga knäböj har gjort nytta. Det blev ingen rekordtid precis men trycket i tantlåren fanns där 🙂

Minns att när jag summerade förra sommarens allra bästa händelser så låg alla löprundor ute i skogen på första plats. Nu är det alltså dags att njuta. Och som jag ska njuuuuta hela våren och sommarn lång 😀

bild-391

Hur vackert får det egentligen vara? Ungefär precis så här 😀

Postad: 22 april, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Kondition, löpning, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Premiär i terrängen!

  1. Chatrine skrev den

    Jag gillar inte Winnerbäck heller så en kvinna till finns det. Däremot gillar jag rosa… och lila.. och orange… och grönt.. typ de flesta starka färger jag kan komma på 🙂

  2. Carolins träning skrev den

    Hm, det verkar vara svårare att hitta en kvinna som inte gillar rosa än att hitta en kvinna som inte gillar Winnerbäck. Vet inte om det är bra eller dåligt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)