Carolins träning

PT Yoga- Nu är det på allvar

28 april, 2014 | Kommentera (0)

Jag ska snacka kokosfett och annat fett intressant på Yoga Games i Göteborg 9-11 maj. Soma Nordic som jag jobbat med tidigare behövde min hjälp. Yoga Games har jag ju aldrig varit på, så jag sa som jag brukar – Ja, visst 😀

Det kommer bli tillfälle att gå på en och annan yogaklass och jag är minst sagt ringrostig på det området. Inte ens någon fulyoga har det blivit på senaste tiden. Min polare konstnären kom till min “räddning”. Hon är ju inte bara konstnär den där Angel, hon är yogaguru också 😉 Hon har vid upprepade tillfällen erbjudit sin hjälp men jag har lyckats glida undan gång på gång…

bild-394

Men men till slut bokade vi in påskhelgen som ett lämpligt tillfälle att genomlida detta. Jag lyckades dock i sista stund övertyga henne om att det säkert kunde räknas som påsk även denna helg… Lite motvilligt  avslutades alltså helgen med PT Yoga hemma hos henne.

Ojoj, vilken skillnad det är med någon som ser, petar och påpekar varenda lite vinkel, tyngdpunkt, stelhet och svaghet man visar upp! Skitjobbigt! Det är ju MIN roll 😮

Det gick inte att fuska någonstans och det blev bra mycket jobbigare. Mjölksyran sprutade ur öronen och jag började skylla på alla km löpning och cirkelfysande jag ägnat mig åt tidigare i helgen. Det struntade hon fullständigt i, vilket jag också hade gjort i hennes ställe 😉

Grymt bra! Jag till och med andades lite då och då och i ett ögonblick av tillfällig sinnesförvirring bestämdes det att vi ska göra om det redan nu till helgen 😮

bild-395

Vi känner varann rätt väl, pratar i telefon nästan varje dag men umgås sällan. Jag vet varför. Trots att hon bor så vackert…

Men, men ska det bli nån ordning på det där yogandet får jag nog ta och pallra mig dit 🙂

bild-396

Katten var ju i alla fall vänligt inställd. Nedåtgående hund vs tokkelig katt 😀

Mer om Jennie som den där häxan i skogen egentligen heter hittar ni på www.artbyangel.se

 

Postad: 28 april, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Jobb, Personlig Träning, smidighet, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)