Carolins träning

Klämfredagsfys!

2 maj, 2014 | Kommentera (0)

Klämfredag eller vanlig jobbfredag, spelar ingen roll –

det är dags för FREDAGSFYS!

Övningen den här veckan har Redaktör Malin döpt till Superstar. Jag kan dock meddela att jag känner mig som allt annat än en superstjärna när jag gör den. Den är supertuff! Jag tänker mer sprattlande tant med tillkämpat leende, men glad och nöjd när det är över. En sån övning bara måste ju vara jättebra 😀

Utgångspositionen är en vanlig sidoplanka – ligg på sidan med med stöd av armbågen, en rak linje mellan vrist, knä, höft och axel. Övre ben och arm lyfts mot taket, upp och ner så många gånger ni mäktar med utan att tappa ner höften mot golvet och utan att puta ut med rumpan. Tänk på att man blir bra på det man övar på – Kämpa på!

bild-404

Bilden nedan beskriver dock känslan bättre…

bild-402

Som sagt – Kämpa på 😀

 

Postad: 2 maj, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Dagens Övning, styrka, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)