Carolins träning

Idag är ingen vanlig dag…

8 maj, 2014 | Kommentera (0)

…för idag är det min födelsedag 😀

Nu har jag kallat mig 42år sen årsskiftet så det känns inte särskilt jobbigt.  Dagen har varit en lång och synnerligen rolig arbetsdag. Ingen tårta men blommor, tända ljus, sång och starkt kaffe 05:00 i morse, precis som jag vill ha det. Eller  05:00 är väl kanske inte vad jag skulle valt om jag ska vara helt ärlig 😉

Maken drog till Stockholm och jag till gymmet. Egen träning innan det var dags att ta hand om andras, full rulle hela dagen som det alltid brukar vara 🙂

Fick dessutom förgylla födelsedagen med att köra ett cirkelfyspass med NHC J18. Att få köra med ett gäng 18åriga hockeygrabbar måste väl ändå vara ett av de bättre sätten att fira sin födelsedag på 😀

bild-409

Dom jobbade på bra, svetten sprutade och vad kan pigga upp en 42årig tant mer än att få känna sig piggare och starkare än ett gäng tonårsgrabbar? 😀

Att jag sedan lyckades klämma ur dom en snutt “Ja må hon leva..” med tillhörande fanfar – tja dagen är komplett 😀

Eller inte riktigt… Jag har satt i hop 6 olika cirkelpass som grabbarna ska köra under våren och sommaren. Alla dessa övningar skulle filmas och jag, jag skulle visa. Jag är en jäkel på att sätta ihop cirkelpass, jobbiga cirkelpass. Att prata och förklara samtidigt som man burpar och knäböjshoppar med hälkickar, det är…genomförbart visade det sig 😉

Sjukt kul arbetsdag och födelsedag 😀

Nu ska jag packa väskan för en helg i Göteborg och Yoga Games. I morgon bitti bär det av men innan jag sticker lovar jag att lägga ut veckans fredagsfysövning 😀

 

Stort TACK för alla gratulationer hörni – det värmer 😀

 

 

 

Postad: 8 maj, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Hälsa, Jobb, Klienter, Kondition, konditionsträning, koordination, Motivation, Okategoriserade, styrka, Träning, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)