Carolins träning

Yoga Games – en intressant upplevelse..

12 maj, 2014 | Kommentera (0)

Ujujuj, sicken helg! Yoga Games lämnar nog ingen oberörd 😉

Mitt uppdrag för helgen var att jobba för Soma Nordic i deras monter och agera kokosfettexpert 😛 Mycket fettsnack! Störtroligt att träffa så mycket nytt folk med intresse för hälsa på alla möjliga olika sätt. Min “partner in crime” Emma på Soma Nordic var den bästa tänkbara kollegan man kan tänka sig. Aldrig har jag väl fått sällskap på morgonlöpning 06:00?! Hon ställde upp på det. Aldrig har jag väl haft en kollega som hellre lägger tiden på gymmet och som väljer plocksallad på rummet en fredagkväll i storstan,  istället för att gå ut på krogen?! Bästa tänkbara sällskap alltså 😀

En del yogapass hanns det också med att gå på. Vissa var trevliga upplevelser, tex Yoga för Crossfitters. Kanonbra yoga anpassat för ökad rörlighet för just den som tränar crossfit. Jag tränar inte regelrätt crossfit men stelheten i kroppen sitter på samma ställen 😉 Grymt bra alltså!

Sen var det även vissa upplevelser som inte var lika angenäma…

Jag gillar det fysiska i yogan – balans, kroppskontroll, styrka, smidighet. Är inte helt överens med den ljudliga andningen, ännu i alla fall. Och jag är definitivt inte redo för meditation!

Rådfrågade min (definitivt före detta numera) BFF Konstnären aka Angel aka Häxan på berget aka yogaguru aka Jennie som hon föddes till att heta.  “Ska jag gå på Warrior Spirit eller Vinyasa Yoga?” “Jag har kollat in Guruns hemsida, gå på Warrior, testa nåt nytt.” svarar hon…

guruJa, jag borde kanske fattat vinken redan när jag såg honom men jag försökte ha ett öppet sinne. Efter 60min av aaaahhhoooommmmh, aaaaaammmeeeen, fokus på mitt tredje öga, känna hur universum flödade genom mina armar och ben, vagga fram och tillbaka och andas ljudligt – Jag kommer ta mig tusan ALDRIG att ta några tips och råd från den där @artbyangel igen!!

Jag säger inte att meditation är fel, men jag är inte där än… Jag kunde nästan höra henne skratta ett sånt där frustande häxskratt när jag satt där och vaggade… Häxa det är vad hon är! Min fd BFF

 

Men eftersom jag köpte på mig en massa yogakläder under mässan måste jag väl fortsätta, i alla fall med min fulyoga 😉

På tal om kläder – helgen bjöd på så många intryck att jag måste blivit helt förvirrad när jag packade för avfärd. Jag glömde alla mina “vanliga” kläder i garderoben på hotellrummet. Det konstigaste av allt var att väl att väskan var mer än knökfull ändå 😛

 

yoga

Postad: 12 maj, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Kost, smidighet, Stretch, styrka, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)