Carolins träning

Steget före….

15 maj, 2014 | Kommentera (0)

Igår var det sista kurstillfället för vårens sista Kom i Form kurs. Nästintill 90 nya bekantskaper har jag fått förmånen att skaffa i och med Kom i Formkurserna denna vår. Många skratt och många häftiga erfarenheter 😀

Snart närmar sig lite lugnare tider på gymmet, en del säger att de träna mer utomhus och det är ju härligt. Jag vet dock av erfarenhet att det brukar vara en hel drös som trillar in i september i sämre form än någonsin.. Den där utomhus träningen verkar inte vara så värst effektiv. För det kan väl inte bero på grillkvällarna med tillhörande dryck som är orsaken till förfallet? 😉

Mina PT klienter ökar dock både tempo och frekvens – Härligt! Ingen rast och ingen vila för min del ännu 😀

Har dock börjat sätta agendan för hösten. Det kommer bli en fantastiskt kul höst, helt säkert. Nya kurser, föreläsningar och andra häftiga utmaningar väntar. Nästan så att jag vill att sommaren ska vara över så att jag får sätta igång direkt 😀

Nädå, så illa är det inte 😉 Jag njuter av vardagen nu, längtar till sommaren och ser fram emot hösten 😀

Det gäller att vara steget före i tanken men ändå inte missa att njuta här och nu 🙂

Min löprunda för dagen hade verkligen temat att ligga steget före och inte direkt att njuta… Tog nog årsbästa i att pressa tantkroppen till max. Grymt skön känsla – efteråt 😉

När mjölksyran slutat bränna infann sig träningsglädjen med råge 😀

bild-410

 

Postad: 15 maj, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, föreläsningar, Hälsa, Jobb, Klienter, Kondition, Kost, löpning, Motivation, Personlig Träning, Planering, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)