Carolins träning

Jubeljoggen – årets roligaste lopp

28 maj, 2014 | Kommentera (0)

I går gick Jubeljoggen i Nässjö av stapeln. Årets roligaste lopp enligt mig 😀 Vi var hela 60st i e3-laget mellan 7 och 73år(typ) . Gå, lunka, jogga eller spring som en tok – ALLA är med! Underbart!

Eftersom jag brukar vara sämst när det gäller var mitt mål även i år att i alla fall vara bland de första över startlinjen – det funkade 😉

5 km senare gled jag och alla andra in i mål…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Sett så här ser det ju rasande fort ut 😀 Inte ens underbettet syns och jag tror bestämt att min tidigare så roterande överkropp har bestämt sig för att fokusera på att främst ta sig framåt och det går allt liiite snabbare då. Övning ger färdighet 😉

Fika i iskalla vindar på blöt gräsmatta följde i vanlig ordning och det sedvanliga gruppfotot var lika rörigt att få till som det alltid brukar vara…
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ja ni ser, det är inte 60stycken på den bilden. Vi verkar ha tappat några på vägen men de dyker nog upp till nästa års Jubeljogg igen hoppas jag 😉

 

Postad: 28 maj, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Kondition, Löpning, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)