Carolins träning

Alla goda ting är tre…eller fyra

12 juni, 2014 | Kommentera (0)

Socialamedier är roliga påfund. Det cirkulerar utmaningar av olika slag och just nu är det 3 bra saker med dagen under 5 dagar. Äntligen en bra utmaning! Men ännu har ingen gett den till mej…. 🙁  (WTF?!)

Tar saken i egna händer-

1. Sovmorgon och vaknar ändå 06:30 utvilad och möts av SOLEN 😀

My bedroom view…

bild-417

2. Fantastiskt tufft och jobbigt tröskelpass längs med vätterstranden. Soligt och blåsigt. Medvind ger bra resultat på kort sikt, motvind ger toppresultat på lång. Jag fick en hel del av båda.  Filosoferade en del om hur löpning kan fånga hur livet funkar i stort..

3. PT Kvinna nr4 skickas på tryck och i detta nummer är det inte mindre än 3 av “mina” tjejer som är med! Fyra om jag räknar med mig själv 😉

4. Måste bara få in en sak som hände i förrgår men som jag njuter av fortfarande – en av mina färskaste PTklienter som för 8 veckor sedan inte lyckades med en endaste liten armhävning på knä gör nu FEMTON snygga, stabila på TÅ! Grymt bra jobbat av henne 🙂

Så där jag! Fyra bra saker och klockan är inte en 12:00 ännu…

Hjääääälp! Har glömt att jag lagar mat samtidigt som jag skriver….!!!!

 

 

 

 

 

…..maten är ….eh – klar :-O

Postad: 12 juni, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Fritid, Hälsa, Klienter, Kondition, Motivation, Planering, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)