Carolins träning

Regn, sol, storm – Midsommarfysmys

22 juni, 2014 | Kommentera (0)

Så var  Midsommar 2014 till ända och starten på första delen av min semester 😀 Traditionsenlig inledning med regn, blåst och måttligt med plusgrader. Nåja, solen tittade fram lite granna även om det inte värmde nåt speciellt 😉

Trots det en fantastisk start på den riktiga sommaren. En hel del träning, god mat och mycket sömn. Jag är ju som sagt en enkel människa – “äta, sova, träna, äta, sova, träna…” och är helnöjd 😀

Inledde midsommarafton med att vakna 04:49 av sol, vind och skator men det blev en rackarns bra löprunda som kompenserade den snöpligt försvunna sovmorgonen. Vättern är rasande vacker 😀

bild-419

Hann med inte mindre än två tupplurar, god mat och en skogstur med maken. Inga grodhopp dock men det kompenserades på midsommardagen med cirkelfys med rasande mycket burpees. BTI- Burpees Tills Illamående 😛

Tror bestämt att jag hann med i alla fall en tupplur efter lunch och sedan fantastisk cykling på kvällskvisten. Som nybliven cyklist kan jag konstatera att det absolut sämsta stället att cykla på är cykelvägar. Jösses hur folk beter sig. Inser de inte att det kommer en aggressiv cyklist med begränsad fartkontroll dundrande mot dom 😮

Landsvägarna är däremot ett rent nöje! Fattar inte att jag inte börjat cykla tidigare. GÖRSKÖJ!

bild-420

Vaknade tidigt även i morse  och skogen lockade. Två rådjur med två små kid hann jag se och inte en enda människa. Det är så fantastiskt vackert ute nu att jag skulle vilja springa runt med kamera på huvudet och filma allt och spela upp det under löprundorna i november..

bild-421

Tror dock att jag fick en släng av mjölksyraförgiftning i backarna i dag. Jösses vad det brann i låren! Underbart 😛

Ytterligare någon tupplur, bra bok och lite styrketräning och ja, jag kunde inte haft en bättre midsommarhelg 😀

Jo, jag borde ju simmat. Min fina, fina våtdräkt hänger där i min walk in träningscloset med prislapparna kvar. Vättern har liksom inte riktigt lockat till någon simning än. Skärpning! Jag ska. Snart. Mår lite dåligt över det faktiskt..

Anar att det finns en del andra som mått lite dåligt i helgen, som dragits med yrsel, illamående och orimlig trötthet. Jag vet varför…

Det har visst stormat på solen. En kraftfull korkskruvsformad solstorm med en hastighet av 600km/tim skedde tidigt på midsommaraftons morgon och beräknade orsaka geomagnetiska stormar som känsliga individer kan känna av under gårdagen och i dag.  (spaceweather.com)

Så har ni varit lite yra, trötta och illamående så vet ni varför. För nåt annat kan det ju inte bero på 😉

Postad: 22 juni, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, cykling, Fritid, Hälsa, Kondition, Löpning, Motivation, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)