Carolins träning

Nya kunskaper på gång!

26 juni, 2014 | Kommentera (0)

Första semesterveckan avslutas med en tre dagars utbildning på Personal Training School- Löpcoach steg 2 😀

Nu ska det pluggas krav- och kapacitetsprofiler, löptekniksanalys, biomekanik, anatomi och skadelära specifikt för löpare, löpstyrka, plyometrisk träning, programskrivning och mycket mer.

Steg 1 var inriktad på att leda och coacha löpgrupper. Steg 2 inriktar sig på coaching på individnivå vilket är det som intresserar mig mest. Det krävs mer och det ger mer 😉

Om jag är laddad? Skojar ni? 😛

Hade tänkt ta det lite lugnt i dag, ladda batterierna då jag hört att kursen kräver att både kropp och knopp är i toppform. Tog sovmorgon. Blev varm. Blev rastlös.

bild-423

Det var det som behövdes för att ta tag i det där med simningen 😀

Jag är verkligen urkass på att simma och måste nog lägga lite tid på teknikträning. Att bara köra fram underbettet och pannbenet kommer inte räcka. Man kommer förvisso långt på ren vilja men att periskopsimma är varken roligt eller ett speciellt smart sätt att ta sig fram på. Skavsår, det fick jag också. Ett fint lite märke i nacken efter min numera invigda finfina våtdräkt. Inte lika varm, inte lika rastlös drar jag nu till hufvudstaden 😀

 

Postad: 26 juni, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Hälsa, Högintensiv, Jobb, Klienter, Kondition, konditionsträning, Löpning, Motivation, Personlig Träning, Planering, simning, smidighet, styrka, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)