Carolins träning

Jag blir alldeles tårögd…

1 juli, 2014 | Kommentera (0)

Lite drygt en veckas semester följt av några dagars jobb och sedan lite semester igen. Lite så brukar det se ut för mig och det passar alldeles utmärkt. Jag får njuta av första semesterdagen flera gånger och jag lyckas hålla igång mina mest flitiga PTklienter under sommaren också 😀

Laddad som få efter helgens utbildning tog jag mig an min första klient under måndagen. Vi fick dock avsluta lite tidigare än planerat pga akut illamående. Inte jag. Klienten.

Det finns de som tror att orsaka illamående är mitt mål som PT men det är det INTE, även om det har hänt ett par gånger. Olycksfall i arbetet och till mitt försvar – alla har varit män.

Fick dock rapport om att pojkstackarn lyckats genomföra ett tufft intervallpass under kvällen, så illa var det alltså inte 🙂

Jag har flera lite mer långväga klienter som jag inte träffar lika ofta – Anna är en av dem.

bild.PNG-5

Anna drog igång för 4veckor sedan och i går var det dags för vår andra träff. Som ni förstår tränar hon en hel del på egen hand men vi stämmer av varje vecka hur det har gått.

Hur har det då gått för Anna? Mycket bra! Ett exempel på hennes framsteg – från 2 knappt godkända armhävningar till 20 snygga, som hon dessutom klämde av efter vårt pass som redan innehållit en hel del av den varan. Sicken tjej! 😀

Superglad över hennes resultat får jag sedan läsa nedan på instagram och facebook –

bild.PNG-4

Alltså, jag blir ju alldeles tårögd… Vilken feedback! Världens bästa jobb – det har jag 😀

Postad: 1 juli, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Hälsa, Jobb, Klienter, Kondition, Kost, Mentalt, Motivation, Personlig Träning, Planering, Skador/besvär, Stretch, styrka, Styrketräning, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)