Carolins träning

10 år och en dag….

3 juli, 2014 | Kommentera (0)

…så länge har jag varit Fru Helt 🙂

10 år sen vi sa JA den där dagen i Lund. I rådhuset. Med hyrda vittnen. Ingen klänning. Ingen brudbukett. Bara vi två. Precis som vi ville ha det. 20sek före utsatt tid sladdade vi in på parkeringen eftersom min make to be inte kunde fråga om vägen. Jag sprang före med skorna i handen och vi hann 🙂

När vi blev tillsammans den där hösten för snart 14år sedan tänkte jag “det här kommer hålla max 3 månader men det är det värt”. Jag hade fel i det första men ack så rätt i det andra. För värt det har det sannerligen varit 😀

Nu har vi småfirat det hela med en snabbvisit till Göteborg med besök på finfin restaurang. Ni vet ett sånt där ställe som man går betydligt fattigare men obetydligt mättare ifrån. Det kompenserades med en rejäl frukostbuffé i morse 😛

När vi firade 5år som gifta fick jag ett maxpulstest av min kära make. Jag blev jätteglad men efter att ha gjort testet funderade jag på om han höjt fruns livförsäkring eller på annat sätt tröttnat på henne. Alla som har gjort ett ordentligt maxpulstest vet att det inte är nån “walk in the park”.

Efter 10år som gifta, vad kan man förväntas få då? Jo, något så otroligt otippat som ett……….luftgevär 😮 Hur ska jag tänka nu?

Jag tänker osökt på när den 17åriga dottern som önskade sig en märkesväska i julklapp fick en radiostyrd helikopter. Han tyckte ju den var fränare 😀

Det är lite granna charmen den där mannen – mycket som händer är rätt otippat. Man vet aldrig riktigt vad som kan hända, det blir sällan långtråkigt och man lär sig nya saker vare sig man vill eller ej 😀

Nu visade det sig att det här med luftgevärsskytte är jättekul så länge man skjuter på saker som låter och hoppar, typ petflaskor och burkar.

bild-426

 

Kan dock inte  hjälpa att jag misstänker att han köpte det mest för att han själv tycker det är kul 😉

Vad han fick? En 2 1/2 timme lång “eco -anti-wrinkle-hot stone” ansiktsbehandlig. Ganska otippat tyckte nog han också 😉

 

Postad: 3 juli, 2014 Av: Carolins träning Kategori: familj, Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)