Carolins träning

Ett välkommet regn..

26 juli, 2014 | Kommentera (0)

Nä, jag tänker inte klaga på värmen MEN jag tänker hylla regnet 😉

Ett varmt, kraftfullt sommarregn med tillhörande åska kan vara helt fantastiskt om man gör rätt saker. Löpning är ta mig tusan nästintill alltid rätt 😀

Hade ett distanspass av den lite längre sorten inplanerad i kväll men när det drog i hop sig till oväder kunde jag inte hålla mig utan gav mig ut redan under eftermiddagen. Helt fantastiskt!!! Luften är lätt att andas, temperaturen perfekt och man märker inte hur genomsvettig man egentligen är 😀

Typ bästa rundan i år! Men det sa jag visst om förra också 😉

I torsdags var det snabbuthålligheten som skulle tränas genom ett 8k snabbdistanspass precis under mjölksyratröskeln. Den typen av pass som jag tycker är absolut tuffast, backintervaller är inget i jämförelsen. Tuffast för huvudet… I torsdags var det så där galet varmt (nä, jag gnäller inte) Det var väder som gjort för en god bok i hängmattan. Det dröjde således fram till typ halv 9 på kvällen innan jag snörade på mig löpardojjorna. Latmasken hade då högljutt skrikit mig i örat –

“Vaddå snabbdistans när du nästan har värmeslag, lite easy run på några kilometer borde väl ändå vara nog en dag som denna. Har jag inte lite ont i en tå? Åt lite för lite kolhydrater till lunch?”

Men så tänkte jag –

“Jag är inte något viljelöst våp som tar till ursäkter så fort det känns lite tungt. Jag är den som håller mig till min handlingsplan.Punkt”

Väl ute visade det sig att latmasken bara satt i huvet och inte alls i kroppen och jag fick till typ årets bästa pass då med 😉

Man ångrar ta mig tusan bara de träningspass som inte blir av – det är dagens sanning det 😀

 

bild-437

Postad: 26 juli, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Fritid, Hälsa, Kondition, Löpning, Mentalt, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)