Carolins träning

Starkare Starktant

27 juli, 2014 | Kommentera (0)

Jag älskar verkligen mitt jobb men nu har jag lite semesterledigt igen och det älskar jag också 😀

Förutom alla härliga bad, cykelträning på landsvägarna, löprundor i skogen och cirkelträning i trädgården så njuter jag fullt ut av styrketräning – inomhus bland hantlar , dragmaskiner och viktskivor 😛

Många säger “på sommaren vill jag bara träna ute” och visst tusan ska man passa på öka utomhusträningen när vädret och ljuset är på vår sida. Men jag måste säga att ett tungt styrkepass inomhus i luftkonditionerade utrymmen känns mer än okej när det är närmare 30grader ute. Inomhusträning är kraftigt underskattat så här års kan jag tycka 😉

Dessutom får man ju så mycket gjort på 30-60min när det är glest med folk. 30-60min är 2-4% av dagen, det har ta mig tusan alla tid med. Det betyder att 96-98% av dagen kan ägnas åt att njuta av resultatet utomhus, i solstolen eller som idag – under regnskyddet 😉

Min plan är möta hösten i extra god form. Det lär behövas då den är späckad med skoj. Redan nu bokar nya PTklienter på, nya kurser och föreläsningar planeras. Jag har knappt inte ro att vara ledig. Bästa jobbet, även på semestern – det har jag det 😀

bild-438

Alla tjejer därute, ni vet väl att vi blir inte “stora” av tung styrketräning. Det är chokladen, glassen, godis och kakorna som ger den effekten på oss 😉

 

 

 

 

Postad: 27 juli, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Motivation, styrka, Styrketräning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)