Carolins träning

Leve medelåldern!!

6 augusti, 2014 | Kommentera (2)

Jo, jag menar det verkligen – Länge leve medelåldern!! Den har ju annars en tendens att bli utskälld i diverse sammanhang 😉

Men ojojoj, vad glad jag är för att jag inte är 20 igen! Okej, tuttarna satt längre upp och huden var slät men det hade jag ändå inte vett att uppskatta då i alla fall. I övrigt har det bara blivit bättre 😀

Den medelålders tantkroppen som jag dras med är starkare, uthålligare, friskare, gladare och betydligt med bekväm med sig själv än någonsin tidigare. Den kräver helt klart mer underhåll än förr. Sömn och mat är inget man slarvar med ostraffat. Den är inte lika smidig, benen är väldigt långa när man ska ta på strumporna på morgonen alltså… 😛

Kroppen har hunnit vara skadad både här och där. Erfarenheter som gör att  man oerhört tacksam när den är hel, oöm och fungerande.

Klokare har man blivit av egna och andras dåliga och goda erfarenheter. Klokare även genom år av kunskapstörst. En törst som blir större ju mer kunskap man skaffar sig. Det som tidigare var enkelt och solklart är kanske inte lika solklart med mer kunskap i ämnet 😉

Lite så tänkte jag under morgonens styrkepass. Länge leve medelåldern! Den är ta mig tusan bästa åldern hittills! 😀

bild 2-12

Postad: 6 augusti, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Fritid, Hälsa, Kondition, konditionsträning, Kost, Motivation, Okategoriserade, smidighet, styrka, Tankar, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Leve medelåldern!!

  1. Anonym skrev den

    Jo jag minns den som igår men den gick väldigt fort kära brorsdotter.

    • Carolins träning skrev den

      Bäst att njuta så mycket som det går kära faster 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)