Carolins träning

Att inte välja är också ett val..

5 september, 2014 | Kommentera (0)

Jag har förmånen att ha många kloka människor omkring mig. Ovanstående sa en PTklient till mig häromdagen. Efter det sa hon “Jag har huvudrollen i mitt eget liv och det är jag som väljer hur det ska se ut”  Detta var på tal om hennes satsning på sitt eget välmående.

Inte alla men de allra allra flesta har ett val.

Man kan välja att inte göra någonting alls åt att man är trött, hängig, missnöjd och att i största allmänhet inte få fullt ut av livet. Det är ett val. Egentligen är det inte bara ETT val, utan en mängd val vi gör varje dag.

Vi har alla huvudrollen i vårt eget liv. Det är den enda rollen vi själva kan regissera 😀

Lisa Kaptein Kvist är Personlig Tränare, Mental Tränare, en väldans massa annat och min parhäst under nästa Träningsweekend i Yxnerum. Hon tog upp en rad viktiga frågor under sin föreläsning som hon höll under förra eventet vi hade.

Vad/vart vill du? Vet du inte det så svara då på frågan -vad vill du inte?
Varför vill du detta?
Vad kan hindra dig att få/nå det du vill?
Vad krävs för att du ska få/nå det du?

Svara på frågorna och gör sedan en handlingsplan. En lång härlig höst och vinter väntar. Låt det inte bara bilen mörk transportsträcka fram tills dess att ljuset vänder tillbaka igen.
Hösten är förändringens eller ännu hellre – förbättringens tid 😀

Att inte välja är också ett val när det handlar om supervalåret vi befinner oss i politiskt. Det här är ingen politisk blogg men jag vill ändå uppmana till att tänka till ordentligt även här, ställa liknade frågor som ovan och sen pallra sig till vallokalen och rösta. Att inte välja är också ett val….

Min kloka klient ovan svarade för övrigt följande på frågan angående vilken träning hon tycker om och vilken hon inte tycker om –
“Jag tycker inte om någon träning – under tiden. Jag tycker om ALL träning -efteråt”
Träningsglädjen finns alltid där, på ett eller annat sätt 😀

Go fredagsfys på er allihopa!

Postad: 5 september, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)